Så går det till

Auktionen går till så att du först registrerar ett konto, det namn du anger som användarnamn är det som också visas i budgivningen. Härefter kan du logga in och se sakerna med kort beskrivning och lägga bud.

Självklart kan du lägga flera bud tills auktionen är slut. Det kommer att finnas ett lägsta pris på sakerna samt minsta höjning av bud. Både när du lägger bud och om du blir överbjuden kommer du att få mail om det. Tänk på att du också kan behöva uppdatera sidan under tiden för att få se senaste bud.

Vinnande budgivare kommer få mail om att hen har vunnit auktionen.
OBS! Vinnarmailet kan ibland hamna i skräpposten/spamkorgen.

Alla saker finns upplagda med foto och kort beskrivning. För de som vill kommer fysisk visning att hållas i föreningens förrådsbur i mitten av garaget. Endast ett sällskap i taget kommer att få tillträdet till förrådet där cyklarna förvaras. Övriga intresserade får med gott avstånd vänta utanför på sin tur.

De boende som normalt inte har access till garaget (boende på Arbetargatan 27A och B) kommer tillfälligt ges tillträde genom Arbetargatan 23B, behörighet kommer att läggas på nyckelbrickan.

Vinnande bud betalas i samband med uthämtning som sker i föreningens förrådsbur i mitten av garaget. Endast swish-betalning accepteras, vårt nummer är: 123 649 95 94.